Sijoita kiinteistöön

Kiinteistösijoittamista pidetään yleisesti defensiivisenä sijoitumuotona moneen muuhun sijoittamiseen verrattuna johtuen ennakoitavasta ja tasaisesta tuotosta. Tämän vuoksi sijoitusmuoto sopiikin hyvin pitkän aikavälin sijoittajalle joka hakee vakaata tuottoa yli suhdanteiden. Viime vuodet ovat olleet kiintestösijoittajille hyvää aikaa johtuen mm. väestön ja työpaikkojen keskittymisestä suuriin kaupunkeihin sekä matalasta korkotasosta.

Tarjoamme sijoittajille kiinnostavia ja hyvätuottoisia kiinteistösijoituskohteita kasvukeskuksissa. Meillä on jatkuvasti uusia hankkeita vireillä ja etsimme toimitilasijoittamisesta kiinnostuneita sijoittajia sijoittajarinkiimme. Ota yhteyttä jotta saat ensimmäisten joukossa tiedot uusista kohteistamme.

Kiinteistösijoittaminen Mittatilojen kanssa

Toteutamme monenkokoisia hankkeita ja myytävien kiinteistöjen ja kiinteistönosien hintaluokka vaihtelee 100 000 ja 2 000 000 euron välillä. Hankkeet ovat kiinteistöosakeyhtiömuotoisia ja rakennettavat toimitilat voivat olla yhden tai useamman vuokralaisen käytössä. Rakennettavia kokonaisneliöitä on yleensä n. 1000-2000 m2. Kiinteistöosakeyhtiömuoto mahdollistaa tilojen myynnin sijoittajille myös yksittäin jolloin myös ns. piensijoittajalla on mahdollisuus päästä sijoittamaan toimitiloihin jotka tarjoavat hyvää ja ennakoitavaa tuottoa. Vuokrasopimukset tehdään määräaikaisiksi ja tuotot vaihtelevat 8-10%:n luokassa. Sijainti, vuokralaisen laatu ja vuokratuotto ovat tärkeimmät kriteerimme hankesuunnitteluvaiheessa. Kohteet suunnitellaan aina siten että ne ovat tarvittaessa myöhemmässä vaiheessa muokattavissa uusien vuokralaisten tarpeisiin kustannustehokkaasti. Alla näet esimerkkikohteen joka alkamassa kesän 2020 aikana. Liity sijoittajarinkiin ja saat aina tiedon uusista kiinnostavista kohteista ensimmäisten joukossa.

Hyvää tuottoa uudiskohteesta Jyväskylän Seppälänkankaalta!

Vaiheessa 1 rakennetaan osoitteeseen Huletie 5, 40320 Jyväskylän kaupungin vuokratontille kaksi rakennusta. Lämmin toimisto-liike/varastorakennus joka on pinta-alaltaan 1203,5m2 sekä 464m2 kylmäkatos. Tiloista on vuokrattu 100% kolmelle eri vuokralaiselle määräaikaisilla vuokrasopimuksilla 3,5-5,5 vuotta. nettovuokrakertymä määräaikasuuksien aikana on 650 000 euroa. Vuokralaisten toiminta on ollut kannattavaa ja vakaata. Hankkeen aloitus on heinä-elokuussa 2020. Sijaintinsa puolesta Huletie edustaa Jyväskylän parhaita teollisuusrakentamiseen tarkoitettuja tontteja ja siitä on suora näkyvyys Laukaantielle.

Miksi tämä kohde?

  • Keskeinen sijainti kasvavalla Seppälänkankaalla Jyväskylässä
  • Erinomainen vuokratuotto 9-10%
  • Pääomavuokra, käyttökulut veloitetaan vuokralaisilta, jolloin tuotto ennakoitavissa
  • Uudet tilat, jotka tehty laadukkailla ja aikaa kestävillä ratkaisuilla
  • Valmiit vuokralaiset määräaikaisilla vuokrasopimuksilla

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin saat lisätietoja mm. vuokralaisista:

Pertti Lohi 040 1970 487

Otamme sinuun yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä.

 

 

Takaisin ylös