Toimitilakokemus – Delete Finland Oy

Delete Finland Oy tarjoaa ympäristöpalveluilta Suomessa, Ruotsissa ja jonkin verran myös muissa Pohjoismaissa. Voimakas kasvuprosessi Keski-Suomessa toi esille toimitila tarpeen, kun vanhat tilat eivät tukeneet toimintoja halutulla tavalla. Toimitilat toteutettiin Mittatilojen toimesta.

-Tilojen räätälöitävyys ja aikataulu olivat itselleni erittäin positiivinen seikka. Prosessi lähti käyntiin Mittatilojen yhteydenotosta, jonka pohjalta sovittiin aloituspalaveri. Palaverissa käytiin läpi meidän tarpeet tiloille ja kartoitettiin meidän nykyisiä erilaisia toimitiloja, joiden pohjalta Mittatilat teki useammankin suunnitelman mahdollisista toimitiloista ja sijainneista, täällä Keski-Suomen alueella. Aikataulutus oli kunnianhimoinen, mutta kuitenkin realistinen ja tilat valmistuivatkin kuukautta sovittua aiemmin, kertoo Delete Finland Oy:n aluepäällikkö Tapio Helmimäki.

-Suunnitteluprosessin aikana tulleisiin toiveisiin reagoitiin hyvin nopeasti ja joustavasti, ja mietittiin, miten muutokset saadaan toteutettua. Uudet tilat ovat suunniteltu meitä varten ja ne tukevat toimintaamme erinomaisesti. Vaikka joitain kompromisseja joutuu aina tekemään niin tässä projektissa niitä oli huomattavasti vähemmän, kuin aiemmissa halleissa. Saimme neliöihin nähden kustannustehokkaamman ratkaisun ja niissä raameissa pysyttiin mitä annettiin, toteaa Helmimäki.

”Muutoksia tuli muutamankin kerran ja ei tarvinnut ottaa kuin vastaavaan henkilöön yhteyttä ja uudet kuvat olivat seuraavana päivänä postissa”

Homma toimi alusta asti hyvin voimakkaasti asiakaslähtöisesti. Konsepti on toimiva ja tiloja tehdään hyvin asiakaslähtöisesti, asiakkaan tarpeisiin, hyvin joustavalla aikataululla ja toteutuksella. En näe, että miksi Mittatiloja ei voisi suositella kenellekään, kertoo Helmimäki.

Takaisin ylös